Menu Zavřeno

ČBaS – Nový projekt lektorské rady – „Pomozte malým badmintonistům k úspěchu!“

Nový projekt Lektorské rady chce oslovit rodiče: “Pomozte malým badmintonistům k úspěchu!”

Termín: 11.11.2023

Místo: SH Český Krumlov

Cyklus krátkých seminářů, které proběhnou mezi měsíci září a únor po celé České republice jako přidružené akce celostátních turnajů, cílí na rodiče hráčů nejmladších kategorií (U11 – U15). Pokud jste rodiče mladých badmintonistů, neváhejte se této unikátní vzdělávací akce zúčastnit.

Pojďme si celý projekt krátce přiblížit. Každá kategorie má před sebou dva semináře, které ve své přibližné délce 30 minut proběhnou v rámci vybraného turnaje. Seminář se na daném turnaji dvakrát zopakuje. Tím rodiče získají větší šanci pro skloubení účasti na semináři i podpory svému potomkovi.

Prvním probíraným tématem bude „role rodiče ve sportovním světě hráče,” druhé téma se bude týkat “komunikace.” Obě tato témata budou navíc propojena s konkrétními příběhy pozvaných sportovců nejen současné badmintonové scény.

“Jsem ráda, že tento projekt podpořila Světová badmintonová federace (BWF). Velmi také oceňuji spolupráci s Hráčskou radou, díky které se do projektu zapojí také čeští hráči. Ti souhlasili, že se podělí o své sportovní příběhy, které skvěle propojí teorii s praxí,” upřesňuje předsedkyně Lektorské rady Eliška Maixnerová a dodává: “Jako sportovní federace si jsme vědomi důležitosti rodičů ve vývoji mladých badmintonistů, a proto bychom rádi zvýšili provázanost mezi trenéry, potažmo svazem a rodiči. Současně vnímáme tento projekt jako proces, během kterého si i my zkusíme něco nového a doposud nepoznaného. Proto uvítáme vaši průběžnou i konečnou zpětnou vazbu.”

Posted in Aktuality